NOVEDADES
EXCLUSIVES / BOOKING
MUSICA
AMENIZACION-LOUNGE
PETIT TRIBUTES
SHOW-TRIBUTO MUSICAL
BALLETS Y FLAMENCO
VISUALES-ACROBATICOS
MAGIA-HUMOR
TEATRO
SHOWS INFANTILES
DJ'S&NOCHESTEMATICAS
MUSICA CLASICA
SIURELL BIG BAND
BONA NIT MALPARITS
PAU PIQUÉ
PARAQUENOMEOLVIDES
EUROVISIÓN
TRIBUT ROCIO DURCAL
Fotos
MALLORCA NOSTALGICA
JULIO SIMFÒNIC
TRIBUT A SINATRA
===================
CONTACTO
ALTA ARTISTAS
AGENDA
ZONA DE DESCARGA
NOTICIAS
EQUIPOS DE SONIDO
GESTIONES ARTISTICAS
saminutband.com
siurellbigband.com

HOMENATGE A ROCIO DURCAL

HOMENATGE A ROCíO DURCAL és el títol de la nova proposta de la SIURELL BIG BAND per a aquest any 2011.

 

Consisteix en un homenatge pòstum a una de les cantants espanyoles que ha tengut més renom a Llatinoamèrica, ROCIO DURCAL.

 

Reconeguda com a "la senyora de la cançó" i "la reina de les Ranxeres", ja que sobretot establí una fortíssima petjada i un gran ressò a terres Mexicanes, com no podia ser d’altra manera.

 

 

Cançons com “Mas Bonita que ninguna”, “Como han pasado los años”,  “La gata bajo la lluvia”, “Me Gustas mucho”; o els seus famosos duets amb artistes també reconeguts en el món de la cançó com Joaquín Sabina, Sheila Durcal, Raphael o Juan Gabriel posaran de manifest l’abast i excel·lència de la veu femenina, que més discs ha venut al llarg de la història de la música Espanyola.

 

 

Com tants altres artistes de renom, Rocío Durcal no obvià propostes provinents aleshores, del món cinematogràfic, ja que participà a catorze produccions al llarg de la seva carrera, potenciant en la majoria d’elles, el seu vessant líric i contribuint en molts casos a l’impuls del gènere llatí de la Ranxera.

 

 

 

 

VER FOTOS

 

VER PROGRAMA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOLVER

SA MINUTBAND GESTIONS ARTISTIQUES (Guillermo Bestard Crespí ) Tel. 971 539486 Movil: 696405654 Fax 871998441  | info@saminutband.com
Top