SA MINUT BAND

Sa Minut Band  Orquestra de Ball de saló que neix de la mà de la productora MIRAMON MENDI per a la gravació d´un concurs musical a la televisió autonòmica de les illes balears IB3.  El programa “Queda´t amb na Victòria” s´emitia de dilluns a divendres a les 15 ,00 ; 4 concursants han d´endevinar diferentes preguntes sobre cançons que l´orquestra toca en viu,   La música és una part molt important  d´aquest concurs i sobretot; la elecció del seu repertori; (cançons que forman part de la nostre història , d´aconteixements desde els anys 50 fins als actuals). Diferents estils forman part del repertori de Sa Minut Band ; Pas dobles, cha-chas,  coples, Rumbes, Sevillanes, Valsos, Boleros, cumbies, cançons de l´estiu, cancons d´eurovisió, música del anys 60, 70, 80   l´actualitat musical etc.. Més de 1000 cançons en repertori.

 Després del seus més de 200 programes gravats a la televisió autonòmica, a una mitjana de 11 cançons per programa, compte amb un repertori molt estens. Podriem dir amb tota seguretat, un repertori a la carta.

         Actualment la formació està composta per 12 artistes baix la direcció de Guillem Bestard  (10 Musics i 2 ballarins) i les seves actuacions son un èxit assegurat, així ho demostraren a les festes amb una nit de Ball de saló  a (Manacor, Alaro, Sa Pobla, Port de Soller, Selva, Lloseta, Cala Ratjada, Colonia de Sant Pere, Arta, Binissalem,  ….events als hotels Valparaíso, Palace de Muro, Club de vela d´Andraitx entre altres. )

 

SA MINUT BAND (Guillermo Bestard Crespí ) Tel. 971 539486 Movil: 696405654 Fax 871998441 | info@saminutband.com

to Top of Page