NOVEDADES
EXCLUSIVES / BOOKING
MUSICA
AMENIZACION-LOUNGE
PETIT TRIBUTES
SHOW-TRIBUTO MUSICAL
BALLETS Y FLAMENCO
VISUALES-ACROBATICOS
MAGIA-HUMOR
TEATRO
SHOWS INFANTILES
DJ'S&NOCHESTEMATICAS
MUSICA CLASICA
SIURELL BIG BAND
BONA NIT MALPARITS
PAU PIQUÉ
PARAQUENOMEOLVIDES
EUROVISIÓN
TRIBUT ROCIO DURCAL
MALLORCA NOSTALGICA
Fotos
JULIO SIMFÒNIC
TRIBUT A SINATRA
===================
CONTACTO
ALTA ARTISTAS
AGENDA
ZONA DE DESCARGA
NOTICIAS
EQUIPOS DE SONIDO
GESTIONES ARTISTICAS
saminutband.com
siurellbigband.com

MALLORCA NOSTÀLGICA

 

Per a aquest any 2010, els 24 artistes que conformen la SIURELL BIG BAND ens posem nostàlgics, volem retrocedir en el temps i situar-nos a la Mallorca dels anys 60 i 70.

 

Aquella Mallorca “Ye-Yé” de calçons acampanats i mini-faldes, de rebel·lia, d’il·lusió, del “boom turístic" i del ressorgiment econòmic, de l'obertura al món en general...

 

 

 

Quin jove o adolescent d’aquella època no recorda als grups i cantants mallorquins com: “Los Javaloyas”, “Los Bravos”, “Bonet de Sant Pere”, “Llorenç Santamaria”,  “Los Beta quartet”, “Z-66”, “Grupo 15”, “Els Valldemossa”, “Los 5 del Este”?

 

O cançons tan nostrades com “Vuelo 502”, “Rascayu”, “Carpintero”, “Para que no me olvides”, “Margarita” “Fiesta”, “El Puente” o “Black is black”.

 

  

 

Per tant, l’espectacle de la SIURELL BIG BAND farà un recorregut per tots aquests temes i artistes, molts dels quals presentats al popular i concorregut “Festival Internacional de la Canción de Mallorca”, trampolí a la fama de molts d’aquests grups i intèrprets.

 

Així doncs, posem-nos el cinturó i, anem a prendre tots junts el “vol” d’aquesta... MALLORCA NOSTÀLGICA!

 

 

 

 

 

VER FOTOS


VER PROGRAMA

 

 

VOLVER

SA MINUTBAND GESTIONS ARTISTIQUES (Guillermo Bestard Crespí ) Tel. 971 539486 Movil: 696405654 Fax 871998441  | info@saminutband.com
Top