NOVEDADES
EXCLUSIVES / BOOKING
MUSICA
AMENIZACION-LOUNGE
PETIT TRIBUTES
SHOW-TRIBUTO MUSICAL
BALLETS Y FLAMENCO
VISUALES-ACROBATICOS
MAGIA-HUMOR
TEATRO
SHOWS INFANTILES
DJ'S&NOCHESTEMATICAS
MUSICA CLASICA
SIURELL BIG BAND
BONA NIT MALPARITS
Fotos1
PAU PIQUÉ
PARAQUENOMEOLVIDES
EUROVISIÓN
TRIBUT ROCIO DURCAL
MALLORCA NOSTALGICA
JULIO SIMFÒNIC
TRIBUT A SINATRA
===================
CONTACTO
ALTA ARTISTAS
AGENDA
ZONA DE DESCARGA
NOTICIAS
EQUIPOS DE SONIDO
GESTIONES ARTISTICAS
saminutband.com
siurellbigband.com

BONA NIT MALPARITS!

TRIBUT AL ROCK CATALÀ I MALLORQUÍ

"BONA NIT, MALPARITS!” és la mítica frase de salutació amb la que el cantant del grup català SOPA DE CABRA, començava els seus concerts.

Per tant, BONA NIT MALPARITS, és l'espectacle Tribut al Pop-Rock Català i Mallorquí que presenta la SIURELL BIG BAND per a aquest any 2013, liderat per Pep Suasi, un dels artistes més prolífics a aquest gènere musical.

 

En aquesta ocasió, Pep estarà acompanyat per la BIG BAND, conformada per 18 músics, on tots junts interpretaràn els millors èxits dels grups: SOPA DE CABRA, SAU, LAX’N’BUSTO, ELS PETS, GOSSOS, JA T’HO DIRÉ, ANTÒNIA FONT, OCULTS, FORA DES SEMBRAT... amb cançons tan conegudes com “Boig per tu”, “l’Empordà”, “El tren de mitjanit”, “Llenca’t”, “Bon dia” o “Així i tot”.

 

 

La música Catalana ha tengut una gran importància des de finals del segle XX, sobretot a partir dels anys 80, quan començaren a sorgir grups del denominat Rock Català i que es popularitzaren gràcies a l’antiga Sala Zeleste de Barcelona i als moviments culturals potenciadors de la Llengua Catalana.


 

COMPONENTS:12 Músics + 2 cantants.

 

DURACIÓ: 90 Minuts.

 

VER FOTOS1

 

 

VOLVER

SA MINUTBAND GESTIONS ARTISTIQUES (Guillermo Bestard Crespí ) Tel. 971 539486 Movil: 696405654 Fax 871998441  | info@saminutband.com
Top